Campingreglement

Voor de goede orde zijn er een aantal regels opgesteld voor het verblijf op Camping Hitjesvijver:

 1. Bij aankomst en vertrek dient men zich te melden bij de receptie. Ook bezoekers zijn verplicht zich te melden bij de receptie. Uw bezoek dient in verband met de rust voor 22.00 uur de camping verlaten te hebben.
 2. De “fluistertijd” geldt van 22.00-09.00 uur. Bij gebruik van radio en tv mogen medegasten niet gestoord worden. Versterkers, luidsprekers e.d. zijn niet toegestaan.
 3. Gebruik van het zwembad is geheel voor eigen risico. U bent zelf verantwoordelijk voor uw veiligheid, die van uw gezin en van uw gasten, daar er geen toezicht is bij het zwembad.
 4. Uw auto mag niet op uw kampeerplaats geparkeerd worden, maar dient op een van de parkeerplaatsen op de camping geparkeerd te worden. Motorvoertuigen van bezoekers worden niet toegestaan op de camping. Bezoekers kunnen hun auto parkeren op het parkeerterrein voor de camping.
 5. Op de camping geldt een maximum snelheid van 5 km per uur.
 6. Voor gebruik van uw barbecue dient u een brandveilige plaats te zoeken, dus zeker niet op het gras, onder bomen en in de buurt van tenten. U dient te allen tijde een emmer water naast de barbecue te hebben staan. Open vuur is ten strengste verboden.
 7. Roken in de toiletgebouwen is ten strengste verboden.
 8. Het storten van afvalwater en legen van chemische toiletten is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde afvalputten en niet in de toiletgebouwen.
 9. Gebruik van drugs, in welke vorm dan ook, is niet toegestaan. Overtreders zullen van de camping verwijderd worden.
 10. Uw afval kunt u kwijt in de daarvoor bestemde containers. Gebruik van vuilniszakken is verplicht.
 11. De staanplaats dient ongeschonden en schoon te worden achtergelaten. Eventuele schade aan de kampeerplaats, beplanting, gebouwen of campingvoorzieningen wordt verhaald op de huurder.
 12. Uw hond moet altijd aangelijnd zijn en mag niet tot last zijn van andere gasten. Tegenover de camping is een hondenuitlaatplaats.
 13. Op de dag van vertrek dient u uiterlijk om 11.00 uur de camping te verlaten, anders betaalt u de volledige dagprijs. Indien u wilt verlengen moet u dit een dag van tevoren aangeven. Dit geeft niet het recht de plaats te behouden indien deze al vergeven is.
 14. De directie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan eigendommen van gasten alsmede voor ongevallen die gasten of bezoekers overkomen.
 15. De directie behoudt zich het recht voor personen, kampeermiddelen, voertuigen enz. van de camping te verwijderen. Wij verwijzen u hiervoor naar Artikel 9 van de Recron-voorwaarden voor vakantieverblijven.
 16. Bij verwijdering of vervroegd vertrek krijgt men geen restitutie van het betaalde kampeergeld.
 17. Verder hanteren wij de Recron-voorwaarden, die u desgewenst bij de receptie kunt inzien.