Bruce Springsteen en Pinkpop juni 2023

Ga je dit jaar naar Bruce Springsteen of Pinkpop? Boek dan je overnachting bij ons! Zo ervaar je de festivals het best, maar geniet je van het comfort van een luxe stadscamping met voldoende en schoon sanitair en een brasserie waar je de hele dag terecht kunt. Wil je na het festival nog even zwemmen? Dat mag!!!

Nog enkele kampeerplaatsen tijdens beide festivals!

Heb je een kaartje voor Bruce Springsteen of Pinkpop? Kies dan voor een comfortabele overnachting op onze camping op 7 km afstand van het festivalterrein. Wij raden je aan om direct te reserveren, want we zien de boekingen al snel oplopen. Je kunt iedere dag aankomen met je kampeermiddel, maar je dient minimaal 2 nachten te boeken. Alleen als je met een pop-up tentje zonder elektra wilt verblijven, dan kun je ook voor 1 nacht boeken. Dus maak er een gezellig weekendje weg van of boek een overnachting. Zo hoef je in ieder geval niet ver naar huis te rijden na het concert.

Van 10-12 juni zijn nog 2 verhuuraccommodaties beschikbaar.

Bruce Springsteen overnachting of Pinkpop camping boeken

Vervoer naar Bruce Springsteen of Pinkpop

Ga je met je fiets of auto naar het festivalterrein? Dan liggen er routebeschrijvingen voor je klaar in de receptie. Ga je liever met de taxi, dan word je op het door jou gewenste tijdstip op de parkeerplaats voor de camping opgehaald en ook daar weer thuisgebracht. Koop je taxiticket bij aankomst in de receptie.

Algemene informatie

Gebruik van het zwembad en het sanitair zijn bij de prijs inbegrepen.