De gezelligste camping in Zuid-Limburg

Geniet van een heerlijke vakantie in het prachtige Zuid-Limburg! Kom helemaal tot rust en verken de mooie heuvellandschappen in het Zuiden. Op onze camping in Zuid-Limburg kunt u genieten van ruime kampeerplaatsen en comfortabele accommodaties.

Uw kampeerplaats in Zuid-Limburg

De kampeerplaatsen zijn voorzien van alle gemakken. Zo kunt u kiezen voor verschillende plaatsen met ieder eigen voordelen. 

Voor Pinkpop hebben we speciale kampeerplaatsen zonder stroom. Dit weekend is er echt een gezellige festivalsfeer!

Boek nu

Camping zuid limburg

"Activiteiten in de buurt: Paar mooie dagen genoten, we zijn gaan wandelen in de Brunssumer heide. Op de fiets naar Heerlen geweest en de Mural wandeling door Heerlen gedaan, een aanrader, veel mooie muurschilderingen gezien!
Avondje uit in Maastricht gedaan en hier lekker op terras gezeten.

Bijzondere details: Nette rustige Camping, gastvrij onthaal.
Word goed meegedacht over wat er in de buurt zoal te doen is. Zeker een aanrader in
Zuid Limburg."

- Saskia (Google reviews, 5 sterren)

Ontdek alle kampeerplaatsen en accommodaties 

Genieten op de camping

Op de camping is altijd iets te beleven. Geniet in de horeca, maak kennis met de Alpaca’s, dans mee met de animatie of plons in het zwembad. Voor iedereen is er genoeg te beleven!

Horeca

Kies voor heerlijke gerechten of een gezellige borrel op het terras of in het restaurant op de camping. Ervaar een heerlijke vakantie en ontspan!

Zwemmen

Koel lekker af in het zwembad. Het zwembad vindt u op de boot, dus dat is extra uniek! Van mei tot 1 september is het verwarmde zwembad geopend! Het zwembad is op zonne-energie verwarmd, dus zodra de zon er is, is het zwembad ook lekker warm.

Speciaal voor de kids!

De kids hoeven zich nooit te vervelen, want er is genoeg te beleven. Wordt avonturier in de natuurspeeltuin, ga lekker sporten bij de voetbalmuur, speel een potje tafeltennis of verken het speelhuisje bij de horeca. Hier vindt u ook een spelletjeskast waar u uit kunt kiezen.

Doe mee met het recreatieprogramma

In het hoogseizoen hebben we ook veel animatie. Van 8 juli tot 20 augustus kunnen de kids meedoen aan heel veel leuke activiteiten. Ga op de foto met Prinses Elsa, ontmoet professor Popcorn en geniet van een lekkere bak popcorn.

Ook voor volwassenen zijn er leuke activiteiten! Ga met het hele gezin mee op de huifkartochten, kom avondzwemmen voor volwassenen of doe mee met het aquarobics. Komt u ook vakantie vieren op de camping in Zuid-Limburg?

Verwarmd zwembad

Verwarmd zwembad

Een verfrissende duik

In ons unieke zwembad met jetstreams beleeft u gegarandeerd héél veel waterpret! Het verwarmde zwembad is geopend van 15 mei tot 1 september.

Natuurspeeltuin

Natuurspeeltuin

Lekker samen spelen

Jonge avonturiers kunnen hier de magie van spelen in de natuur ontdekken en hun fantasie de vrije loop laten. Zo leren de kinderen al snel vakantievrienden kennen. 

Jeu de Boules

Jeu de Boules

Ouderwets gezellig!

Bij een vakantie op de camping hoort een potje jeu de boules. Wie daagt u uit? Speel een potje op onze twee grindbanen met verharde randen.

Animatieteam

Animatieteam

De leukste activiteiten

In het hoogseizoen staat ons enthousiaste animatieteam weer voor u klaar. De leukste activiteiten worden georganiseerd, zodat er altijd iets te doen is!

Dieren

Dieren

Komt u ze aaien?

Heeft u de dieren op onze camping al gezien? Ze vinden het leuk als u langs komt om ze gedag te zeggen!

Verwarmd kleuterbadje

Verwarmd kleuterbadje

Lekker spetteren!

In het verwarmde kleuterbadje kunnen de allerkleinste heerlijk spelen en spetteren. Of natuurlijk van de kleine glijbaan het water in plonsen.

Bibliotheek & spellen

Bibliotheek & spellen

Steeds iets nieuws proberen

Zin in een nieuw boek of een nieuw spelletje? U kunt boeken en spellen lenen uit de kast onder het overdekte terras. Zo hoeft u ook minder mee te nemen!

Brasserie 1910

Brasserie 1910

Geopend vanaf 1 juni!

Gezellig tafelen of een hapje eten bij Brasserie 1910? Wij bieden u heerlijke, verse gerechten.