Alle faciliteiten voor een fijn verblijf

Op Camping Hitjesvijver hoeft u zich niet snel te vervelen. Met een verwarmd zwembad, animatie in het hoogseizoen en een megaleuke natuurspeeltuin is er altijd iets te beleven. Zin om even te ontspannen? Geniet van het zonnetje op het terras!

Brasserie 1910

Brasserie 1910

Geopend vanaf 1 juni!

Gezellig tafelen of een hapje eten bij Brasserie 1910? Wij bieden u heerlijke, verse gerechten.

Animatieteam

Animatieteam

De leukste activiteiten

In het hoogseizoen staat ons enthousiaste animatieteam weer voor u klaar. De leukste activiteiten worden georganiseerd, zodat er altijd iets te doen is!

Verwarmd zwembad

Verwarmd zwembad

Een verfrissende duik

In ons unieke zwembad met jetstreams beleeft u gegarandeerd héél veel waterpret! Het verwarmde zwembad is geopend van 15 mei tot 1 september.

Natuurspeeltuin

Natuurspeeltuin

Lekker samen spelen

Jonge avonturiers kunnen hier de magie van spelen in de natuur ontdekken en hun fantasie de vrije loop laten. Zo leren de kinderen al snel vakantievrienden kennen. 

Jeu de Boules

Jeu de Boules

Ouderwets gezellig!

Bij een vakantie op de camping hoort een potje jeu de boules. Wie daagt u uit? Speel een potje op onze twee grindbanen met verharde randen.

Dieren

Dieren

Komt u ze aaien?

Heeft u de dieren op onze camping al gezien? Ze vinden het leuk als u langs komt om ze gedag te zeggen!

Verwarmd kleuterbadje

Verwarmd kleuterbadje

Lekker spetteren!

In het verwarmde kleuterbadje kunnen de allerkleinste heerlijk spelen en spetteren. Of natuurlijk van de kleine glijbaan het water in plonsen.

Sanitairgebouwen

Sanitairgebouwen

Douches & toiletten

In onze sanitairgebouwen kunt u gratis gebruik maken van de douches. Ook koud en warm water kunt u gratis gebruiken, ook om de tank te vullen van de camper.

Wij zijn begonnen met de bouw van een nieuw sanitairgebouw! Dit is in mei 2024 af.

Wasserette

Wasserette

Alle vakantiewas weg

Ziet u op tegen de berg vakantiewas? Of wilt u even snel een vieze vlek uit de kleding wassen? Maak dan gebruik van de wasmachine (2 x €2,-) en droger (€1,50 per 15 minuten). Ook staat er een koelkast/vriezer.

Parkeerplaatsen

Parkeerplaatsen

Kamperen is autovrij

Onze kampeerplaatsen zijn autovrij, maar u kunt uw auto gemakkelijk parkeren op de parkeerplaats. U krijgt met Sepkey toegang en kan 24 uur per dag uitrijden, inrijden tussen 08:00 - 23:00 uur.

WiFi

WiFi

Altijd bereikbaar

Op het overdekte terras kunt u 24 uur per dag gebruik maken van de gratis WiFi. U kunt ook een WiFi ticket kopen voor het WiFi netwerk.

Bibliotheek & spellen

Bibliotheek & spellen

Steeds iets nieuws proberen

Zin in een nieuw boek of een nieuw spelletje? U kunt boeken en spellen lenen uit de kast onder het overdekte terras. Zo hoeft u ook minder mee te nemen!