Alle faciliteiten voor een fijn verblijf

Op Camping Hitjesvijver hoef je je niet snel te vervelen. Met een verwarmd zwembad, animatie in het hoogseizoen en een megaleuke speeltuin is er altijd iets te beleven. Zin om even te ontspannen? Geniet van het zonnetje op het terras van Brasserie 1910!

Brasserie 1910

Brasserie 1910

Zorgeloos genieten!

Gezellig tafelen of een hapje eten bij Brasserie 1910? Wij bieden je heerlijke, verse gerechten.
Animatieteam

Animatieteam

De leukste activiteiten

In het hoogseizoen staat ons enthousiaste animatieteam weer voor je klaar. De leukste activiteiten worden georganiseerd, zodat er altijd iets te doen is!
Verwarmd zwembad

Verwarmd zwembad

Een verfrissende duik

In ons unieke zwembad met jetstreams beleef je gegarandeerd héél veel waterpret! Het verwarmde zwembad is geopend van 15 mei tot 1 september.
Jeu de Boules

Jeu de Boules

Ouderwets gezellig!

Bij een vakantie op de camping hoort een potje jeu de boules. Wie daag jij uit? Speel een potje op onze twee grindbanen met verharde randen.
Speeltuin

Speeltuin

Lekker samen spelen

In onze leuke speeltuin kunnen kleine vakantiegangers lekker samen spelen. Zo leer je al snel vakantievrienden kennen. Ook op het overdekte terras staat een speelhuisje.
Dieren

Dieren

Kom je ze aaien?

Heb jij de dieren op onze camping al gezien? Ze vinden het leuk als je langs komt om ze gedag te zeggen!
Verwarmd kleuterbadje

Verwarmd kleuterbadje

Lekker spetteren!

In het verwarmde kleuterbadje kunnen de allerkleinste heerlijk spelen en spetteren. Of natuurlijk van de kleine glijbaan het water in plonsen.
Sanitairgebouw

Sanitairgebouw

Douches & toiletten

In ons sanitairgebouw kan je gratis gebruik maken van de douches. Ook koud en warm water kan je gratis gebruiken, ook om de tank te vullen van de camper.
Wasserette

Wasserette

Alle vakantiewas weg

Zie jij op tegen de berg vakantiewas? Of even snel een vieze vlek uit de kleding? Maak gebruik van de wasmachine (2 x €2,-) en droger (€1,50 per 15 minuten). Ook staat er een koelkast/vriezer.
Parkeerplaatsen

Parkeerplaatsen

Kamperen is autovrij

Onze kampeerplaatsen zijn autovrij, maar je kan je auto gemakkelijk parkeren op de parkeerplaats. Je krijgt met Sepkey toegang en kan 24 uur per dag uitrijden, inrijden tussen 08:00 - 23:00 uur.
WiFi

WiFi

Altijd bereikbaar

Op het overdekte terras kan je 24 uur per dag gebruik maken van de gratis WiFi. Je kunt ook een WiFi ticket kopen voor het WiFi netwerk (voor 2 apparaten).
Bibliotheek & spellen

Bibliotheek & spellen

Steeds iets nieuws proberen

Zin in een nieuw boek of een nieuw spelletje? Je kan boeken en spellen lenen uit de kast onder het overdekte terras. Zo hoef je ook minder mee te nemen!