Kom de omgeving van Heerlen ontdekken...

In de omgeving van Camping Hitjesvijver is ontzettend veel te beleven. Wandelen en fietsen in de natuur, met de kinderen naar de dierentuin of wat dacht u van een avontuurlijk dagje indoor skiën? Niet alleen in Limburg is er veel te doen, vanaf onze camping bent u ook in een mum van tijd in België en Duitsland.

Vaals en Vijlen

Vaals en Vijlen

Genieten van het groen

In één stap in drie landen staan? Door een labyrint rennen of op bezoek bij een glasblazerij? Bekijk de leuke uitjes in Vaals en Vijlen.
Heerlen

Heerlen

Laat uzelf verrassen...

Het bruisende centrum van Heerlen ligt op slechts 5 kilometer van onze camping. In deze stad raakt u niet uitgekeken.

Valkenburg

Valkenburg

Historische stad in de heuvels

Zin in een veelzijdige stad? Dan zit u goed in Valkenburg. Tussen de groene heuvels ligt deze levendige stad met sfeervolle straatjes, prachtige bezienswaardigheden en een rijke historie. Er is hier heel veel te doen en te zien.

Duitsland

Duitsland

Al snel over de grens

Op slechts 13 kilometer afstand zijn er al veel leuke uitstapjes te beleven in Duitsland. We hebben een aantal leuke activiteiten net over de grens voor u op een rijtje gezet.

België

België

U bent er zo!

Het voordeel van een vakantie in Zuid-Limburg? U bent ook zo de grens over in België. In België vindt u allerlei leuke activiteiten voor een dagje uit.

Kerkrade

Kerkrade

Modern & historisch

Een historische stad waar u nog veel sporen van de verdwenen steenkoolindustrie tegenkomt, maar ook een gezellig en modern centrum.

Landgraaf

Landgraaf

Avontuurlijke uitjes

Landgraaf staat voornamelijk bekend om het populaire festival Pinkpop, maar er is nog veel meer te beleven in deze stad.
Maastricht

Maastricht

Waar u uzelf nooit verveelt

In Maastricht is altijd iets te doen. Leuke evenementen, gezellige restaurants, indrukwekkende musea, boottochten en meer!

Brunssum

Brunssum

Eén met de natuur

In Brunssum kunt u terecht voor prachtige wandelingen en fietstochten in de natuur. Ontdek de Limburgse natuur van heel dichtbij.

Geleen en Stein

Geleen en Stein

Actief eropuit samen

In Geleen en Stein kunt u terecht voor actieve uitstapjes. Leuk voor het hele gezin om samen actief eropuit te gaan in de omgeving van Hitjesvijver.