Eén met de natuur

Brunssum

In Brunssum kunt u terecht voor prachtige wandelingen en fietstochten in de natuur. Ontdek de Limburgse natuur van heel dichtbij.

Brunssummerheide

Brunssummerheide

Oneindig veel wandelroutes

Op slechts 15 minuten loopafstand van Camping Hitjesvijver ligt een bos- en heidegebied van 2000 ha. Je kunt hier verschillende wandel-, fiets-, paardrij- en MTB-routes volgen. De routes zijn allemaal duidelijk bewegwijzerd.
Blote Voeten Park

Blote Voeten Park

Met de voeten in het gras

Blootsvoets lopen op het blote voetenpad is een uitdaging om de natuur op een andere manier te leren kennen. Het is gezond en leuk! Over een afstand van 4 kilometer loopt u over verschillende oppervlakken van mos, bosgrond, grind, kolen, zand, houten knuppels, boomschors, kleikorrels, water en modder.

Schutterspark

Schutterspark

Bosrijk dagje weg

Een prachtig, bosrijk recreatiepark, met een rijke historie. In het Schutterspark kunt u een gehele dag invullen. In de grote speeltuin kunnen de kinderen lekker kunnen ravotten op de diverse toestellen.

Adventure Park het Plateau

Adventure Park het Plateau

Ga op avontuur!

Park het Plateau is gelegen in het Schutterspark in Brunssum. Bij Park het Plateau kunnen de kids klimmen, kruisboogschieten, bijlwerpen, mountainbiken en wandelen.

Parade Brunssum

Parade Brunssum

Kleurrijk festijn vol shows

Kleurrijke dansvoorstellingen, verrassende workshops, een veelzijdige cultuurmarkt én oergezellige feestavonden. Dat is Worldfestival Parade Brunssum! Het hoogtepunt is de Paradeoptocht met folkloregroepen uit de hele wereld.