Al snel over de grens

Duitsland

Op slechts 13 kilometer afstand zijn er al veel leuke uitstapjes te beleven in Duitsland. We hebben een aantal leuke activiteiten net over de grens voor u op een rijtje gezet.

Wildpark Gangelt

Wildpark Gangelt

Oog in oog met wilde dieren

Op zeer korte afstand (13 km) komt u oog in oog te staan met verschillende dieren in dit Wildpark. Ook is er een roofvogelshow, kinderboerderij, speeltuin en een restaurant.

Zwembad Gangelt

Zwembad Gangelt

Neem een verfrissende duik

Neem een grote duik vanaf de duikplanken of glij van de lange glijbaan zo het water in. In het grote buitenbad kunt u heerlijk zwemmen.

Aken

Aken

Door historische straatjes

De oude stad Aken ligt op 22 km afstand van onze camping. In dit gezellige centrum kunt u heerlijk ronddwalen of lekker winkelen. Ook kunt u een rondleiding nemen om de stad nog beter te leren kennen.

De Eifel

De Eifel

Bekend natuurgebied

De Eifel is één van de bekendste natuurgebieden in Duitsland met nostalgische stadjes en dorpjes, meren en bossen. Denk ook zeker aan de Eifeltochten, Monschau, Nideggen en Schleiden.
Phantasialand

Phantasialand

Uniek themapark met shows

Op 90 kilometer van onze camping vindt u dit pretpark met verschillende thema’s. Zoals China Town, Silver City, Alt Berlin, Mexico en Wuze Town. Phantasialand staat vooral bekend om haar shows.

Movie Park Germany

Movie Park Germany

Daar raak je niet uitgekeken

Movie Park Germany (90 km): Het grootste film- en entertainmentpark in Duitsland vindt u op 90 kilometer afstand. U kunt genieten van diverse optredens, liveshow-stuntmannen, Shrek 4-D, diverse achtbanen, een spetterende wildwaterbaan en nog veel meer.