Laat uzelf verrassen...

Heerlen

Het bruisende centrum van Heerlen ligt op slechts 5 kilometer van onze camping. In deze stad raakt u niet uitgekeken.

Limburgs Mooiste

Limburgs Mooiste

Prachtig sportevenement

Het mooiste sportevenement van het jaar! De recreatieve toertocht start in Heerlen met maar liefst 8 verschillende raceroutes. Voor iedereen een leuke uitdaging!
Thermae 2000

Thermae 2000

Pure ontspanning

Tijdens uw vakantie wilt u natuurlijk echt even ontspannen. Een uitstapje naar Thermae 2000 is dan ideaal. Bezoek de sauna of neem een heerlijke massage en geniet van oergezond thermaal water.

Thermenmuseum

Thermenmuseum

Bezoekje aan de Romeinen

Benieuwd hoe de Romeinen vroeger leefden in Zuid-Limburg? Bezoek het voormalige badhuis van de Romeinen in Heerlen en ontdek de vindingrijkheid zelf.
Kinderstad Heerlen

Kinderstad Heerlen

Leef je helemaal uit!

Komen jullie spelen in Kinderstad Heerlen? De kinderen leven zich helemaal uit in de verschillende leuke attracties zoals de wildwaterbaan, glijbanen, het klauterkasteel of de trampolines. Het leukste kinderuitje in Heerlen!

Sterrenwacht Explorion

Sterrenwacht Explorion

Van dichtbij sterren bekijken

Elke vrijdagavond kunt u naar de sterren gaan kijken, want dan heten de amateur-astronomen van Sterrenwacht Explorion u van harte welkom!

Kasteel Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek

Even terug in de tijd

Waan uzelf even terug in de tijd van de Middeleeuwen. U kunt een rondleiding door het kasteel doen of zelfs Middeleeuwse kleding huren voor de kinderen.

Nederlands Mijn Museum

Nederlands Mijn Museum

Ontdek het mijnverleden

Nieuwsgierig hoe het er vroeger in een mijn aan toe ging? Gevestigd in de voormalige 100-jarige Oranje Nassau mijn I. De rondleidingen worden verzorgd door oud-mijnwerkers.