Waar u uzelf nooit verveelt

Maastricht

In Maastricht is altijd iets te doen. Leuke evenementen, gezellige restaurants, indrukwekkende musea, boottochten en meer!

Centrum Maastricht

Centrum Maastricht

Altijd iets te doen

Een unieke binnenstad met historische panden, hippe design-winkels, stadswandelingen, de alom bekende Limburgse gastvrijheid en het bourgondische leven. Veel terrassen en restaurants maar ook hele mooie monumenten. U kunt ook een stadswandeling maken.

Boottochten en citytours

Boottochten en citytours

Ontdek de bijzondere plekjes

Ontdek de mooiste plekken van de streek vanaf het water via de vijf passagiersschepen. Of maak een rondrit met een oldtimerbus om op unieke wijze de omgeving te leren kennen.
Maastricht Underground

Maastricht Underground

Een kijkje onder de grond

Niet bang in het donker? Breng dan een bezoek aan de beroemde “Grotten van St. Pieter”. Ontstaan door de winning van mergel, is in de loop der eeuwen een labyrint gevormd met meer dan 20.000 gangen.

Fun Valley Maastricht

Fun Valley Maastricht

Lekker binnen spelen!

Niet alleen buitenpret, maar ook veel Indoor Fun: dagstrand, mega indoor speeltuin, tokkelbaan, klimmuur, klim-glij-berg, bungee-trampoline, midgetgolf, waterfietsen, kanoën, et cetera.
Bonnefantenmuseum

Bonnefantenmuseum

Veel verschillende kunstvormen

Het Bonnefantenmuseum combineert, in een gebouw van Aldo Rossi, particuliere en publieke collecties met zowel oude schilderkunst en sculptuur als hedendaagse kunst.