Waar je je nooit verveelt

Maastricht

In Maastricht is altijd iets te doen. Leuke evenementen, gezellige restaurants, indrukwekkende musea, boottochten en meer!

Centrum Maastricht

Centrum Maastricht

Altijd iets te doen

In de gezellige binnenstad snap je waarom er wordt gesproken over de Limburgse gastvrijheid en gezelligheid. Veel terrassen en restaurants maar ook hele mooie monumenten. Je kunt ook een stadswandeling maken.
Boottochten en citytours

Boottochten en citytours

Ontdek de bijzondere plekjes

Ontdek de mooiste plekken van de streek vanaf het water via de vijf passagiersschepen. Of maak een rondrit met een oldtimerbus om op unieke wijze de omgeving te leren kennen.
Grotten Sint Pietersberg

Grotten Sint Pietersberg

Een kijkje onder de grond

Niet bang in het donker? Breng dan een bezoek aan de beroemde “Grotten van St. Pieter”. Ontstaan door de winning van mergel, is in de loop der eeuwen een labyrint gevormd met meer dan 20.000 gangen.
Fun Valley Maastricht

Fun Valley Maastricht

Lekker binnen spelen!

Niet alleen buitenpret, maar ook veel Indoor Fun: dagstrand, mega indoor speeltuin, tokkelbaan, klimmuur, klim-glij-berg, bungee-trampoline, midgetgolf, waterfietsen, kanoën, et cetera.
Natuurhistorisch museum

Natuurhistorisch museum

Even terug in de tijd

Het museum beheert meer dan 550.000 objecten die betrekking hebben op de natuur.
Bonnefantenmuseum

Bonnefantenmuseum

Veel verschillende kunstvormen

Het Bonnefantenmuseum combineert, in een gebouw van Aldo Rossi, particuliere en publieke collecties met zowel oude schilderkunst en sculptuur als hedendaagse kunst.