Pinkpop juni 2024

Gaat u naar Pinkpop? Boek dan uw overnachting bij ons! Zo ervaart u het festival het best en geniet u van het comfort van een luxe stadscamping met voldoende en schoon sanitair. Wilt u  na het festival nog even zwemmen? Dat mag!!!

Kampeerplaatsen tijdens Pinkpop!

Hebt u een kaartje voor Pinkpop? Kies dan voor een comfortabele overnachting op onze camping op 7 km afstand van het festivalterrein. Wij raden u aan om direct te reserveren, want we zien de boekingen al snel oplopen. U kunt iedere dag aankomen met uw kampeermiddel, maar u dient minimaal 2 nachten te boeken. Alleen als u met een pup tentje zonder elektra wilt verblijven, dan kunt u ook voor 1 nacht boeken. Dus maak er een gezellig weekendje weg van of boek een overnachting. Zo hoeft u in ieder geval niet ver naar huis te rijden na het concert.

VERHUUR: van 20-24 juni is alleen nog 1 trekkershut beschikbaar. Alleen te boeken voor minimaal 4 nachten.

Boek een Pinkpop overnachting

Vervoer naar Pinkpop

Gaat u met uw fiets of auto naar het festivalterrein? Dan liggen er routebeschrijvingen voor u klaar in de receptie. Gaat u liever met de taxi, dan wordt u op het door u gewenste tijdstip op de parkeerplaats voor de camping opgehaald en ook daar weer thuisgebracht. Koop uw taxiticket bij aankomst in de receptie.